kosárlabda

2018.04.19. 10:12

Az orvosokon múlik Marko Djeraszimovics játéka

A KTE-Duna Aszfalt ikonja, Marko Djeraszimovics a legutóbbi bajnokin, a Szolnok elleni összecsapás második félidejében már nem lépet pályára. Fájlalta a bokáját, a szakmai stáb pedig nem kockáztatott.

Borbély Károly

Még nem tudni, hogy Marko Djeraszimovics (labdával) játszhat-e a Szolnok ellen

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Szerdán a negyedik­ fordulóval folytatódott a férfi-élvonalbeli bajnokság középszakaszának felsőháza. A KTE-Duna Aszfalt szabadnapos volt, ami jól jött a hírös városi együttesnek, ugyanis­ a gárda egyik frontembere, Marko Djeraszimovics­ biztosan nem lépett volna pályára.

– Amikor a Debrecen ellen játszottunk, még az alap­szakasz utolsó előtti meccsén, akkor éreztem egy kis fájdalmat­ a bokámban, de végig a pályán maradtam – mondta Djeraszimovics. – Edzettem és játszottam is utána, de az Olaj elleni találkozó félidejének a végén egyre jobban fájt. A nagyszünetben Bozóki Ferenc, a masszőrünk megvizsgált, és nagyon kellemetlen érzés volt, amikor hozzáért a bokámhoz. Úgy gondoltuk, nem éri meg kockáztatni, nehogy aztán ­később nagyobb legyen a baj. Jelenleg terápiás kezelést végzek Szerbiában, amit Kecs­keméten folytatok. Azt hiszem, tudnék játszani vasárnap, de majd ­kiderül, hogy az orvosok mit mondanak.

Még nem tudni, hogy Marko Djeraszimovics (labdával) játszhat-e a Szolnok ellen
Forrás: Petőfi Népe | Fotós: Bús Csaba

A kecskeméti együttes ­vasárnap ismét az Olajjal csap össze, a 8. fordulóból előre­hozott meccsen a Messzi István Sportcsarnokban 18 órakor. Szolnokon 88–77-re győztek a hazaiak, Djeraszimovics­ így látta azt a találkozót: – Rastko­ Dramicsanint hamar elveszítettük (két sportszerűtlen hiba miatt állították ki a ­tizedik percben – a szerk.), így különleges helyzetbe kerültünk, hiszen a rotációnkban nincs túl sok magas ember. A fiatalok rend­kívül jól használták ki a ­pályán töltött perceket. Jó meccset játszottunk, három perccel a vége­ előtt ­csupán négy ponttal ­vezetett a Szolnok. Remélem, vasárnap is hasonlóan jól ­tudunk teljesíteni, és akkor elégedettek lehetnek a szurkolóink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában