Labdarúgás

2018.04.15. 07:32

A Városföld elhozta a három pontot Majsáról

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északi-csoportjában a 10. helyezett Kiskunmajsa FC a 9. helyen tanyázó Városföld csapatát fogadta.

Tapodi Kálmán

Az összecsapáson a kapuk ritkán forogtak veszélyben, de a mezőnyben derekasan küzdöttek a csapatok. Néhány rosszul sikerült megmozdulás kisebb-nagyobb sérülésekhez is vezetett – a hazaiaknak emiatt már első játékrészben cserélniük kellett -, de nem volt átütőerő egyik oldalon sem a támadásokban. A majsaiak elől nagyon érezték a két gólerős játékosuk, az eddig összesen 32 gólt jegyző Nyerges Zoltán és Sipos József hiányát, így ritkán vezettek veszélyes támadásokat. Sokkal több lehetőségük a városföldieknek sem volt, de a 67. percben egy bal oldali támadás végén a beadást Jaskó János értékesítette (0-1). A hazaiak szabadrúgásokkal és ívelésekkel próbálkoztak, de nem tudták bevenni a rutinos kapuvédő Házi Imre által magabiztosan őrzött vendégkaput. Az eredmény a lefújásig nem változott, mint ahogyan a két csapat helyezése sem. A majsaiak ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket, a városföldiek pedig zsinórban negyedszer győztek.

Kiskunmajsai FC – Városföldi SE 0-1 (0-0)

Kiskunmajsa, 100 néző. Vezette: Péter-Szabó (Suba, Fábián).

Kiskunmajsa: Mikovic – Murányi, Máté (28.p. Zádori), Szőke (84.p. Szűcs), Domán, Gera, Boros, Kardos, Gilicze, Molnár, Nyerges M. Edző: Tápai Tibor.

Városföld: Házi – Szántó (58.p. Baglyas), Herczeg, Kertész, Balog, Szabó, Kiss (71.p. Farkas), Kovács, Huber, Jaskó (90. p. Nagy), Háry. Edző: Nagy Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában