Labdarúgás

2018.03.11. 07:45

Mindkét megye kettes mérkőzésen az esélyesek nyertek

Mivel a szombati nap munkanap volt, ezért a Bács-Kiskun megyei első osztályban egy mérkőzést sem játszottak le, a megye kettőben is csak kettőt, a Déli csoportban. Mindkét, előzetesen esélyesebbnek tartott gárda, a Géderlak és a Sükösd is magabiztosan nyert.

Vincze Miklós

Fotó: Szentirmay Tamás

Kovács János a 18. percben szerezte meg a vezetést a Géderlaknak, öt percre rá Nagy Márk növelte kettőre az előnyt. A félidő végén Tesic szépített. A második félidőben végig jól tartotta magát a vendégcsapat, pedig az 51. perctől Hugyecz kiállítása miatt már csak tízen vitézkedtek, csak a mérkőzés végén növelte háromra a különbséget a Géderlak, a mesterhármast szerző Kovács János révén.

Géderlak–Kelebia KNSK 4–1 (2–1)

Bajára, a Róna Sándor műfüves pályára vitte be a Sükösd elleni mérkőzését a Szeremle, amelynek a Petőfi-szigeti pálya már-már a második otthonának tekinthető. A Sükösd azonban hamar éreztette, hogy ki az úr a háznál, Lógó már a 10. percben betalált. Nyolc percre rá Matity Donát kettőre növelte az előnyt, és mivel Lógó a 27. percben ismételt, háromgólos Sükösd vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok. A mérkőzés utolsó negyedórájában aztán Kárpáti Krisztián köszönt be kétszer is, így alakult ki az 5–0-s végeredmény.

Dunagyöngye SK Szeremle–Sükösd SC 0–5 (0–3)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában