Integrációs program

2022.04.04. 11:00

Nyugdíjas kiállítás és konferencia nyílik Kecskeméten

Kiállítást és konferenciát rendez csütörtökön és pénteken a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége az Intergenerációs programok a szebb nyugdíjas évekért című projekt keretében - tájékoztatott Kormányosné Makai Eszter, a szövetség elnöke.

Horváth Péter

A konferencia kísérő rendezvénye a csütörtökön a Szent Miklós-templom (Barátok temploma) közösségi termében nyíló, Gyermekkorunk puzzle-darabjai című kiállítás. A tárlaton több mint 100 játék, használati tárgy, fotó látható az 1950 és 1990 közötti évtizedek gyermekeinek életéből. Ekkor mutatják be a kiállítással azonos című 160 oldalas, képekkel illusztrált kiadványt, amely az elmúlt év háromfordulós online műveltségi vetélkedőjére érkezett írásokból készült. 

A kiállítás április 10-ig naponta 10 és 16 óra között ingyenesen megtekinthető.

A szövetség pénteken Generációk a családban címmel konferenciát szervez a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A tanácskozáson szakterületük jeles képviselői adnak elő egyebek mellett az időskorról, a generációk kapcsolatáról és az idősek társas viszonyairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!