felsőlajos / galériával

2021.06.25. 13:23

Fotókiállításon idézik meg a falunapok hangulatát

Fotókillítást rendeztek Felsőlajoson az idén is elmaradó falunap hangulatának megidézésére. A kiállítást csütörtökön nyitották meg a Faluházban.

Horváth Péter

Fotó: BUS CSABA

A tavalyihoz hasonlóan idén is elmarad a hagyományos falunap Felsőlajoson a járványhelyzet miatt. Azonban a településvezetés úgy döntött, hogy válogatott fotókkal, a kiállításon idézi meg az elmúlt 17 esemény hangulatát. A fotókiállítást csütörtökön nyitották meg a felsőlajosi Faluházban. A fényképek a 2002 óta megtartott, helyiek körében közszeretetnek örvendő falunapokon és a 2011 óta rendezett templomi búcsúkon készültek. A kiállítást Juhász Gyula, Felsőlajos polgármestere nyitotta meg és tekintett vissza közösségi ünnep történetére.

A tárlatot a Lajosmizse és Felsőlajos önkormányzatai konzorciumában megvalósított, társadalmi kohéziót erősítő program keretében rendezték meg.

A kiállításra több mint 110 fotót válogattak ki, melyben közreműködött Horváth Sándor projektmenedzser, Fekete Katalin, a projekt szakmai vezetője, Klosz Enikő, a projekt közösségfejlesztője, Mátéfi Eszter, Ubornyák Enikő, a felsőlajosi könyvtár és közművelődés vezetője és a polgármesteri hivatal dolozói. A tárlat július 15-ig látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!