kultúra

2020.12.29. 20:51

Online közvetítésekkel jelentkezik a kecskeméti nemzeti

Online közvetítésekkel kedveskedik nézőinek a kecskeméti teátrum. Három korábbi, nagysikerű előadást tekinthet meg a közönség a következő napokban – tudtuk meg a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közleményéből.

Morva Daniella

Forrás: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Az első hullám idején számos vidéki és fővárosi színház csatlakozott az online térhez. Korábbi előadásokat mutattak be, karanténvideókat készítettek, majd a második hullámmal megérkezett az online stream is.

Élő előadásokkal egyelőre nem, de korábbi évadokban bemutatott, a közönség által kiemelkedően kedvelt produkciókkal jelentkezik hamarosan a kecskeméti színház. Miután sok megkeresést kaptak színházkedvelő nézőiktől, úgy döntöttek, a két ünnep között ingyenesen megtekinthetővé teszik néhány előadásukat. Erről Cseke Péter, a színház igazgatója számolt be.

A közvetítések a színház Youtube-csatornáján keresztül, ingyenesen lesznek elérhetőek. Az előadások linkjeit és a pontos dátumokat a színház honlapján és Facebook oldalán keresztül teszik közzé.

A színház szeretne kedvezni a musicalek szerelmeseinek, a Kecskemét City Balett rajongóinak és a gyermekeknek is, ezért olyan ünnepi, online kínálatot állított össze, melyben ki-ki megtalálhatja a kedvére való csemegét:

December 29-én 11:00-kor, december 30-án 17:00-kor, december 31-én 11:00-kor, január 1-jén 17:00-kor, illetve január 3-án 11:00-kor kerül vetítésre A manóvizsga című zenés mese.

December 28-án 19:00-kor, december 30-án 20:00-kor, december 31-én 19:00-kor és január 2-án 17:00-kor A beszélő köntös című musical felvételét láthatja a közönség.

December 29-én 19:00-kor, január 1-jén 20:00-kor és január 3-án 19:00-kor egy táncszínházi előadás, a Bolero kerül vetítésre.

További információt a www.kecskemetinemzeti.hu vagy facebook/kecskemétinemzeti oldalakon találnak.

Borítókép: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!