KECSKEMÉT

2020.09.16. 14:22

Akciókkal és épületbejárással csatlakozik a színház az országos programhoz

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház ebben az évben is kapcsolódik a Kulturális Örökségvédelem Napi programokhoz.

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház ebben az évben is kapcsolódik a programhoz. A teátrum gyönyörű épülete maszk viselése mellett, díjtalanul látogatható szeptember 20-án 15 és 18 óra között. Az ünnep alkalmával akciókkal is kedveskednek az érdeklődőknek. A fenti időpontban a Színház aula jegypénztárában kedvezményesen vásárolhatnak jegyet, bérletet.

30% kedvezményt biztosítanak az 5+1 felnőtt, erkélyes bérletre, valamint az érdeklődők 30% kedvezménnyel vásárolhatnak felnőtt jegyet a Kelemen László Kamaraszínházban lévő októberi előadásokra. A Kulturális Örökség Napjai az Európai Örökség Napok (European Heritage Days) magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven országban rendeznek meg évről évre. Magyarországon is több száz érdekes műemléket tekinthetnek meg az érdeklődők.

Gazdagon illusztrált könyv jelent meg a Színházról „A kecskeméti főtér történelmi épületei” címet viselő sorozat részeként. A kiadvány a kezdetektől napjainkig, magyar és angol nyelven kalauzolja végig az olvasókat a Kecskemét ékszerdobozaként emlegetett teátrum, valamint a hírös város színjátszásának történetén.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!