Kecskemét - galériával

2020.07.16. 17:30

Latin táncokat roptak a Fiesta udvarban

Családias hangulatban zajlott le szerda este az idei első Fiesta Udvar Kecskeméten, az ifjúsági otthon mediterrán hangulatú udvarán. A zenés-táncos programnak a házigazdája ezúttal a Fallaway Táncegyesület Club volt.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: BUS CSABA

A táncest sorozatot idén 5. alkalommal tartják meg, négy héten át szerda esténként várják a táncolni szerető közönséget.

Csizmadia Ilona, az ifjúsági otthon munkatársa elmondta: a vírushelyzet miatt, intenzív újratervezést követően alakult ki az idei Fiesta Udvar programja. Szerda este a Fallaway Táncegyesület Club Lady Carneval című estjére mintegy negyvenen érkeztek. Az est folyamán a táncegyesület hölgyei – Novák Anikó vezetésével – látványos bemutatókat tartottak, ízelítőt adva versenytáncaikból. Emellett két táncot is tanítottak, a Cha-cha-cha és a Bachata táncot. A szabad tánc alatt pedig mindenféle vidám, forró tánc – salsa, rocky, twist – terítékre került, a legjobb táncosok pedig nyereménnyel gazdagodtak a támogatók jóvoltából.

A Fiesta további nyári programjában két visszatérő házigazdával – a Step and Go Táncklubbal és a Dolce Dance Salsa és Latin Tánciskola csapatával találkozhatnak a résztvevők, valamint zárásként bemutatkozik egy új csoport, az L-Dance Group TáncSport Egyesület.

Fiesta Udvar további programjai

2020. július 22. szerda 20.30 óra Latin táncest retro partyval

A hangulatért felelős: a Step&Go Táncklub

2020. július 29. szerda 20.30 óra Salsa&Bachata Fiesta

Házigazda: Dolce Dance Nemzetközi Kubai Salsa és Latin Tánciskola

2020. augusztus 5. szerda 20.30 óra Szerda esti latin láz

Házigazda: a kecskeméti L-Dance Group TáncSport Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!