Kalocsa

2018.12.23. 10:29

Színes színházi tavasz várható Kalocsán

Kihirdette a Kalocsai Színház tavaszi bemutatóit a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár. Az intézmény három bérletes és egy bérleten kívüli darabot állít színpadra 2019 első felében. A választék tényleg színes: lényegében ahány előadás, annyi műfaj.

Gábor János

– Bérleten kívül Zerkovitz Béla operettjét, a Csókos asszonyt hozza el a Pesti Művész Színház. A bérletes előadások között szerepel Heltai Jenő A tündérlaki lányok című, kétrészes vígjátéka, a Zenthe Ferenc Színház tolmácsolásában. Ez egy „pesti mese” négy gyönyörű budapesti lányról, akik a szerelmet és a boldogságot keresik. Igazán melegszívű előadást ígér a közönségnek – ajánlotta Madura Tünde. A kulturális központ színházi programfelelőse jelezte: nemcsak könnyed műfajokból szerettek volna válogatni, és ha már így alakult, Szabó Magda világhírű regényének színpadi adaptációját hívták meg Kalocsára.

– Az ajtót a Spirit Színház mutatja be, Czeizel Gábor rendezésében. A szereplők: Hegyi Barbara, Nagyváradi Erzsébet, Perjés János és Nagy Enikő. Az utolsó bemutató a Doctor Herz című musical, a Magyarock Dalszínháztól. Érdekességképpen: Ganxsta Zolee játssza majd Winnetou karakterét – fűzte hozzá.

Az előadások a fenti sorrendben lesznek láthatók, de a konkrét időpontok még szervezés alatt állnak – várhatóan csak január közepére lesz végleges a programnaptár. Jegyek és bérletek elővételben a kalocsai TDM-irodában kaphatók, nemcsak a Kalocsai Színház, de az Érsekkerti Szabadtéri Színpad jövő nyári előadásaira is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!