Választás

2024.04.15. 13:13

Bemutatták a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeit Baján – galériával

Kámánné dr. Bari Bernadett polgármesterjelölt köszöntötte a jelenlévőket április 11-én, a Duna Wellness Hotelben, majd bemutatta a Fidesz–KDNP tíz bajai önkormányzati képviselőjelöltjét.

Márton Anna

 – Most itt állunk a 2024-es választások előtt, napra pontosan 59 nap múlva lehetőségünk van az elmúlt öt év után változást elérni Baja életében. Jelenleg is zajlik a Hajrá Baja akciónk, melyet megelőzött egy kérdőív kitöltése, amikor közös munkára hívtuk a bajaiakat, megkérdeztük őket arról, hogy hogyan képzelik el a város jövőjét. Miután a kérdőíveket összegyűjtöttük, és a kérdőívek és beszélgetések során begyűjtött tapasztalatokat rendszereztük, megalkottuk a Bajaiak programját – kezdte beszédét a polgármesterjelölt. Hozzátette: ezt követően a képviselőtársakkal újra nyakukba vették a várost és felkeresték a bajai polgárokat.

Kámánné dr.Bari Bernadett a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje
Kámánné dr. Bari Bernadett a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje
Fotó: Márton Anna

Megkérdezték, hogy mi a véleményük a lakosoknak a Fidesz–KDNP által összeállított programról, tudják-e támogatni a munkájukat? Közösek-e a céljaik elképzeléseik?

– Nagyon pozitívak a visszajelzések. Nagyon sok megerősítést, biztatást kapunk képviselőtársaimmal azzal kapcsolatban, hogy amit a Bajaiak programja kapcsán összeállítottunk, az elképzelés egyezik azzal az elvárással, amit a bajaiak a következő városvezetéstől elvárnak – mondta Kámánné dr. Bari Bernadett.

Kámánné dr. Bari Bernadett kijelentette: önmagában egy polgármester mit sem ér, ha nincs mellette egy jó csapat, majd bemutatta a jelölteket.

Az 1-es számú választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje: Csubákné Besesek Andrea, korábbi alpolgármester. A 2-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Érczy Ramón Attila, Solymos Ede néprajzkutató unokája. A 3-as számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Kovács Csaba, aki 11 éve önkormányzati képviselő. A 4-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: dr. Zöld László Csabáné, önkormányzati képviselő. Az 5-ös számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Perjés Emőke. A 6-os számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Kristó Luca. A 7-es számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Ábrahámné Tóth Edit.  A 8-as számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Rácz Péter, a Fidesz–KDNP képviselőcsoport tagja. A 9-as számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltje: Rosta Lajos. A 10-es számú választókerület önkormányzati képviselője: Polyák Judit, aki jelenleg is Fidesz–KDNP-frakció tagja.

Kámánné dr. Bari Bernadett, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje végül hangsúlyozta: „Nagy eredményeket csak akkor tudunk elérni, ha közösek a céljaink. Az elmúlt években bebizonyítottuk, hogy jó közösséget alkotva, együtt dolgozunk a bajaiakért, ezért a csapat összetételén nekünk nem kellett változtatni, csupán további elszánt jelölteket is bevontunk ebbe a munkába. A bajaiak szerint megállt a fejlődés Baján, ezen szeretnénk változtatni és visszavezetni Baját a fejlődés útjára” – zárta beszédét a polgármesterjelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában