Útinform

2024.04.16. 07:10

Itt dolgoznak kedden az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- Örkény és Lajosmizse között újabb munka kezdődött. A Röszke felé vezető oldalon aszfaltoznak, ezért a járműveket az 56-os és a 63-as kilométer között a belső sávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik át. Budapest felé a külső és a leállósávon haladhatnak az autósok.
- Röszke felé a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont kihajtó ágát, illetve a 166-os kilométernél lévő Szeged-nyugat csomópont kihajtó ágát is lezárták. Mindkét esetben az eggyel későbbi csomóponton keresztül lehet kerülni.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Baja átkelési szakaszán, a 160-as kilométernél építési munkákat végeznek. Sávlezárás követel figyelmet, irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton
- Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.
- Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat a helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél új csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben.

A 451-es főúton, Gátér határában, a 10-es kilométernél felújítási munka miatt csak a fél útpálya járható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel, Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában