Közlekedés

2024.04.12. 13:54

Újabb ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a kecskeméti Izsáki úton

Hétfőn és kedden újabb építési munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok Kecskeméten, az Izsáki úton.

Sebestyén Hajnalka

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy az 52. sz. főút négynyomúsítás, I. építési ütem című projekt kivitelezési munkáival kapcsolatban április 15-én, hétfőn kis- és középfeszültségű villamos vezeték kiváltási munkáinak elvégzésére az 52. sz. főút (SZIL-COOP parkoló belső út csatlakozásánál) bal oldalán ideiglenes elkorlátozást épít ki.

izsáki út, közlekedés, fogalomkolátozás
A jövőhéten ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatunk Kecskeméten, az Izsáki úton
Fotó: Bús Csaba / illusztráció

Az érintett szakaszon a munkavégzés hétfőn és kedden várható, mely időszak alatt az útcsatlakozást szakaszosan (fél-fél pályában) felbontják 0,5 méter szélességben.

A gépkocsiforgalom egy-egy sávban zavartalanul folyhat, a munkagödör elkorlátozása mellett. A nyomvonal fél-fél pályás bontása, munkagödör kialakítása, földkábel védőcső elhelyezése után a helyreállítása egyből megkezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában