Akik legyőzték a betegséget

2024.04.13. 14:47

Negyedik alkalommal rendezték a Bajnokok versenyét Kiskőrösön – galériával

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány idén negyedik alkalommal rendezte meg a Bajnokok Versenyét. A verseny daganatos betegségből gyógyult gyermekek sporttalálkozója. A verseny inkább jelképes, hiszen ezek a gyermekek már bajnokok mind, mert legyőzték a legsúlyosabb betegséget.

Barta Zsolt

Kiskőrösre az ország minden részéből érkeztek gyermekek pénteken délelőtt, akik régi ismerősként üdvözölték egymást. A versenyen úszás, asztalitenisz, futás, triatlon, sakk, lövészet sportágakban mérik össze tudásukat a találkozó idején.

A betegséget legyőző gyerekek találkoztak Kiskőrösön
Fotó: Takácsné Stalter Judit

A Bajnokok Versenyét Takácsné Stalter Judit, az alapítvány elnöke nyitotta meg, sok sikert, jó hangulatot kívánva a résztvevőknek.

McGranaghan-Takács Katalin, a verseny szervezője ezután a tudnivalókat ismertette, majd megkezdődött a sakkverseny Follárdt András vezetésével és a lövészet Maglódi Attila és Maglódiné Tóth Szilvia vezetésével.

Az alapítvány „Mindenjó” Rehabilitációs Házában kézműves foglalkozások és különféle ügyességi játékok színesítették az éppen nem versenyző gyermekek programját. 

Szombaton úszás, futás, triatlon, asztalitenisz sportágakban folytatódik a verseny.

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány köszöni a támogatásokat, a segítséget, amely hozzájárult ahhoz, hogy 60 gyermek és kísérőik, akik a betegségből gyógyult fiatalok, találkozója létre jöhetett.

 



 



 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában