Szemétfogócska

2024.03.24. 17:47

Megtisztították a lőteret Baján

Folytatták az elmúlt alkalommal ott hagyott szeméthegyek felszámolását a bajai Szemétfogócska csapattagjai.

Rab Rita

A résztvevő 47 fővel sikerült megtisztítani ezt a területet is. A 24 gyermek és 23 felnőtt alkotta csapat szűk egy óra alatt erről a pusztaságról 3 köbméter autógumit és autóbontásból származó veszélyes tárgyakat, valamint 5 köbméter kommunális hulladékot gyűjtött össze, és két járműre pakolta. 

hulladék, szemétszedés, Szemétfogócska
 Folytatták az elmúlt alkalommal ott hagyott szeméthegyek felszámolását a bajai Szemétfogócska csapattagjai. 
Fotó: Beküldött fotó

– Jelenleg, most ezt a térséget is szemétmentes övezetnek nyilváníthatjuk. Nagyon jó volt ennek tudatában eljönni erről a területről, hiszen az elvégzett munka öröme, a megszépítés motiváló ereje mindig erőt ad a továbblépéshez. Miután egyre többen hisznek a munkánk fontosságában, látják annak értékét, ami nemcsak a szeméthegyek felszámolásáról szól, hanem főleg a fejben történő, láthatatlan változásról, így egyre többen támogatják a Szemétfogócskás csapatot – mondta Bátori Magdolna a csapat vezetője. 

Kiemelte: nagyon köszöni mindazok munkáját, akik személyes példájukon keresztül mutatnak mintát a gyermekeiknek és a felnőtt korosztálynak egyaránt. Erősítsük meg gyermekeinket abban, hogy ki kell állni a természet védelme és szeretete mellett! Legközelebb április 13-án találkozunk – tette hozzá. 

hulladék, szemétszedés, Szemétfogócska
Rengeteg szemetet szedtek a bajaiak
Fotó: Beküldött fotó

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában