Tárlat

2024.03.15. 09:41

Huszonegy adományozó alkotó kiállítása nyílt Kecskeméten – galériával

Március 14-én 21 adományozó alkotó kiállítása nyílt meg Kecskeméten, a Megyeházán. A kiállított darabok közt festmények, fotók és képzőművészeti tárgyak egyaránt megcsodálhatók.

Orosz Fanni Flóra

A kiállításon azon kecskeméti alkotóművészek munkáit láthatják, akik december közepén felajánlottak az Itt vagyunk, támogatunk Egyesület működéséhez egy-egy alkotást. Csütörtökön a színek és formák mellett hagyományos kecskeméti dallamok is fogadták a közönséget, Szabó Sándor tárogatóművész előadásának köszönhetően. 

1710486172386
A megnyitón köszöntőt mondott dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés alelnöke
Fotó: Orosz Fanni

A megnyitón köszöntőt mondott dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés alelnöke, aki elárulta, örömmel segített az egyesületnek a helyszín kiválasztásában.

„Adni valakinek mindig önzetlenséget jelent” – fogalmazott dr. Mák Kornél, majd hozzátette, hogy művészettel adakozni még annál is személyesebb.

Ezenkívül a bemutatón az egyesület nagy bejelentést tett, ugyanis április 5-én, a híres kecskeméti művész, Goór Imre kiállítása is megnyílik a látogatók előtt.

Kiállítók és rendezők:

Ambrus Lajos, Agárdi Gabi, Ágnes Görbe, Ágnes Steiner, Angelo Minuti, Bella Rózsa, Csepelláné Kertli Judit, Ernő Bíró, Erzsi Varga, Gábor Farkas. Imre Goór, István Szappanos, Katalin Hollósy, Kriszta Both, Krisztina Szakolczai, Marianna Mészáros, Múzeum Kati Zsigóné, Rita Szepes, Skultéti Árpád, Ziegler Németh Ferenc, Zoltán Szilágyi Varga, Zsuzsanna Almási, Zsuzsanna Harsányi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában