Kecskemét

2024.03.08. 12:08

Péntek este gyertyagyújtást tart a KTE Nagy Zsolt emlékére

Ahogy arról hírportálunk is beszámolt, a Kecskeméti TE hivatalos oldalán közölte csütörtökön, hogy elhunyt a lila-fehérek korábbi bajnok kapusa, Nagy Zsolt. A klub péntek este 18 órától gyertyagyújtást tart a Széktói Stadion főépületénél.

Nyitray András
Nagy Zsolt, KTE, Tiszakécske, labdarúgás,
Nagy Zsolt
Fotó: KTE

Nagy Zsolt 2008-ban, a KTE akkor 97 éves történetének első NB I-be jutó csapatának volt a kapusa, 40 esztendősen is oroszlánrést vállalt a csapat bajnoki címében. A „Sas” becenévre hallgató kapus bár Székesfehérváron született, Bács-Kiskun vármegyében találta meg számításait, Tiszakécskén játékosként az NB I-ben is szerepelhetett. Pályafutása végeztével kapusedző lett, Kecskeméten és Tiszakécskén is dolgozott, utóbbi állomáshelyén megyei kupát, megye I-es és NB III-as bajnoki címet is ünnepelhetett. A tavalyi idényben a KTE tartalékcsapatánál dolgozott, de ebben az idényben ismét a Tisza-partiak szakmai stábjának tagja volt rövid lefolyású, súlyos betegségéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában