Kecskemét

2024.03.16. 18:30

Hétfőtől ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az Izsáki úton

Aszfaltozási munkák miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek az 52-es főút Izsáki úti szakaszán a jövő héten – írja közleményében a kecskeméti önkormányzat.

Horváth Péter

Március 18. hétfő és 23. szombat között az Izsáki út – Olimpia utca csatlakozásában kell forgalomkorlátozásokra számítani a közlekedőknek, az alábbiak szerint:

forgalomkorlátozás, útlezárás, útépítés
Hétfőtől ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az Izsáki úton 
Fotó: shutterstock.com / illusztráció
  • A tervek szerint március 18-án és 19-én, hétfőn és kedden a belvárosból az M5-ös autópálya irányába tartó belső sáv le lesz zárva és ezzel együtt ideiglenesen megszűnik a körforgalom teljes körbejárhatósága. A Szil-Coop Bevásárlóközpont ezeken a napokon a Sport utcai körforgalomban történő visszafordulással érhető el.
  • Március 20. és 22. között, szerdától péntekig a belvárosból az M5-ös autópálya irányába tartó külső sáv lesz lezárva. Ezeken a napokon a Mercedes-Benz Sport Akadémia előtt lévő Kodály Iskola autóbusz-megállóhely nem lesz használható. A megállóhelyet ideiglenesen a közeli vasúti átjáró előtti területre helyezik át.
  • Március 23-án, szombaton az Olimpia utcai csatlakozó ágat is lezárja a kivitelező. Ekkor az ezen a környéken található ingatlanok, szolgáltató egységek (Sport akadémia, JYSK áruház, McDonald’s étterem) a Csabay Géza körút irányából lesznek megközelíthetők.

A közlemény szerint a fentieken túl tervezetten március 20-21. között az 52. számú főút 1+930 – 2+005 kilométerszelvények közötti szakaszon, az Izsáki út – Vízmű utca csomópont környezetében mozgó ideiglenes forgalomterelés biztosításával aszfaltozási munkákat végeznek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában