Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda

2024.02.09. 11:29

Szeretne leszokni a dohányzásról? − ebben segítenek a kecskeméti szakemberek

Tudta, hogy a dohányzás abbahagyásának pozitív hatása percekben is mérhető? Ezek a hatások nemcsak egészségét, hanem társas kapcsolatait és anyagi helyzetét is érinthetik – hívja fel a figyelmet a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda (EFI).

Orosz Fanni Flóra

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Leszokna a dohányzásról, de nem tudja hogyan kezdje? Próbálkozott már, de kudarcot vallott? Ebben nyújthat hatékony segítséget a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda legújabb, 6 hetes csoportfoglalkozása, melynek középpontjában a dohányzás elhagyása áll. A foglalkozásokon pszichológus segít elengedni ezt a több szempontból is káros szokást.  

A csoport jelentkezések függvényében indul hétköznap délutánonként, heti egy alkalommal. Helyszín: EFI Iroda, Kecskemét, Piaristák tere 7. 

A foglalkozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ahol név és telefonszám feltüntetésével lehet jelentkezni az [email protected] címen keresztül.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában