Buzás János Általános Iskola

2024.02.09. 12:06

Jelmezbe öltözve szórakoztak a nyárlőrinci iskolások – galériával

Megtartotta hagyományos farsangi mulatságát a nyárlőrinci Buzás János Általános Iskola. Az alsó és felső tagozatos diákok ezúttal is külön mulatoztak. Az alsósok a művelődési ház nagytermében találkoztak, míg a felső tagozatosok az iskola aulájában szórakozhattak.

Szentirmay Tamás

Több játék is várta a gyerekeket

Fotó: Szentirmay Tamás

Az alsósok közül szinte minden tanuló jelmezbe öltözött, de a kísérő szülők között is voltak olyanok, akik maskarát öltöttek magukra. Először a negyedik osztályosok mutatták be a Hungária együttes Limbó hintó című számára készített koreográfiájukat. Ezt követően a Fülemüle énekkar jelmezbe öltözött alsó tagozatos diákjai szórakoztatták iskolatársaikat és a szülőket. 

Boros Kornél intézményvezető ezúttal is három játékot talált ki, amiben vetélkedhettek a gyerekek. Az elsőben a pároknak a homlokuk között kellett tartani egy műanyag labdát, miközben zenére táncoltak. A második feladatban a vállalkozó kedvű diákoknak egy papírpohárral a fejükön kellett egyensúlyozniuk, miközben nyolcfajta táncra mozogtak. A harmadik versenyszám a limbózás volt. 

A versenyfeladatok és a jelmezek bemutatása után diszkó, majd tombolasorsolás várt a fiatalokra. A fődíj egy torta volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában