Visszatekintés

2024.02.05. 10:48

Brutális baleset és iskolai bántalmazás is szerepel legolvasottabb cikkeink között

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 5. héten.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Az üzleti élet jótékonysági bálját rendezte meg a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BKMKIK) szombat este Kecskeméten. Akárcsak legutóbb, a mostani eseménynek is a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott helyet, amelyen csaknem kétszáz üzletember és közéleti személyiség vett részt hozzátartozóival.

Három mentőautót és két tűzoltó egységet is riasztottak vasárnap reggel kilenc órakor Kiskunhalason a Szegedi útra, ahol egy kanyarban egy személyautó felborult.

Nyolcadikos lányok vertek meg egy hetedikest lányt az egyik kecskeméti iskolában.

A bugaci látogatóközponttal ismerkedtek szerdán a térség turisztikai szakemberei, akiket a bemutatóra a jövőbeni sikeres együttműködés reményében hívott meg az a helyi önkormányzat. A település vezetősége a szakemberek előzetes véleményére is kíváncsi volt.

Tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott személyautó súlyosan sérült sofőrjét az 55-ös főúton péntek éjszaka Alsónyék határában. Egy teherautóval ütközött az autó, majd félig az árokba sodródott, a teherautó is árokba hajtott, amelynek a vezetője megsérült, de saját lábán jutott ki a járműből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában