Programok

2024.02.10. 15:57

A Házasság hetét ünneplik a kecskeméti Katona József Könyvtárban is

A Házasság Hete rendezvénysorozat jegyében a kecskeméti Katona József Könyvtárban is számos programot kínálnak a házasoknak, jegyeseknek, szerelmeseknek és mindazoknak, akiket érdekel a téma.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Már szombattól három játékot kínálnak, online, illetve személyesen. 

Február 10-16. között zajlik a Viszek egy szívet irodalmi játék magyar költők szerelmes verseivel című játék a Tinivilág részlegen.

Február 10-20. között szintén a Tinivilágban érhető el a Szívkeringő nyomkereső játék szerelmes versekkel, korhatár nélkül. 

Február 10-21. között online játék is választható. Keresd az igazit című játékban rejtvények, fejtörők találhatók, korhatár nélkül. Elérhető: www.kjmk.hu

Gyerekek

Február 10-16. között érhető el A család olyan mint egy süti című könyvtári foglalkozás, mely a szeretetről, a családról, az összetartozásról szól kisiskolásoknak a Gyermekvilág részlegen. Csoportok bejelentkezése: 06-76/500-567

Ketten az úton

Február 13-án, kedden 17 órától várják az érdeklődőket a Ketten az úton című programra. Vendégek: Somogyvári Ágnes régész és Füzi László irodalomtörténész. Beszélgetőtárs: Kriskó János kulturális szakújságíró.

Versklub

Február 14-én, szerdán 16.30-kor kezdődik az Ars Poetica Könyvtári Versklub találkozója. Téma: házasság. Az érdeklődők Vámos Tibor és Tuman Róbert könyvtárossal találkozhatnak.

Családvédelem

Február 16-án, péntek 17 órakor kezdődő program fókuszában a családvédelem áll. Hogyan tudjuk megőrizni házasságunkat és családunkat? A család állandó változásban és megújulásban címmel Fodorné dr. Ablonczy Margit adjunktus, családpasztorációért felelős lelkész tart előadást. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában