Program

2024.01.21. 18:45

Karmesterrel és pszichiáterrel beszélgetnek a kecskeméti pódiumon

Iván Sára, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház karmestere és korrepetitora, valamint dr. Máttyássy Adrienn pszichiáter a Hírös Kecskemétiek sorozat legújabb vendégei.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés-sorozata január 29-én, hétfőn 18 órakor várja az érdeklődőket kettő őszinte, mélyreható, helyenként humoros beszélgetéssel. Beszélgetőpartnereik ismert, kecskeméti kötődésű személyiségek, akik pályájukról, sikereikről, bukásaikról és terveikről életük legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével mesélnek a Kelemen László Kamaraszínházban (Kecskemét, Rákóczi út 15., volt városi mozi épülete). 

Meghívott vendégek: Iván Sára, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház karmestere és korrepetitora, valamint dr. Máttyássy Adrienn Ph.D. pszichiáter, osztályvezető főorvos, címzetes egyetemi docens.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, mely a helyszínen is megtehető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában