Ajánló

2024.01.16. 18:19

A világ leghosszabb vasútvonaláról is mesélnek a kecskeméti szakmai rendezvényen

A Mathias Corvinus Collegium kecskeméti képzési központja „Képeslap Keletről: A Transszibériai vasúttal Oroszországon át” címmel szakmai rendezvényt szervez.

Orosz Fanni Flóra

Könyvtári tájékoztatást tartanak az őstermelőket érintő jogszabályokról

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Dr. Kövér László, az MCC Középiskolás Program vezető oktatója huszonöt napot töltött Oroszországban, a legtöbbet a szibériai régióban. Útját a világ leghosszabb vasútvonalán, a Transzszibériai expresszen tette meg, ahol számos különleges élményben és tanulságos pillanatban volt része. Utazását több kitérő gazdagította, egy hetet töltött például a Bajkál-tónál, a Föld legmélyebb édesvízű tavánál. Hogy milyen élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodott? Milyen most Oroszországban az élet turistaként? Többek között ezekre a kérdésekre kapunk választ képes élménybeszámolója során – olvasható az esemény leírásában.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött. Az előadás csütörtökön 17 óra kor kezdődik a Széchenyi István Közösségi Házban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában