Adomány

2024.01.15. 19:42

A kecskeméti gyermekosztályt segítették a felajánlással

A tiszakécskei Barack Thermal Resort tulajdonosai − Szabó Attila, Szabó Éva és Szabó Istvánné, és a vendégek – 450 ezer forint támogatással segítik a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványt és általa a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályának munkáját. A jelképes adományátadást hétfőn tartották a kórházban – közölte az intézmény közösségi oldalán.

Horváth Péter

450 ezer forintot adományozott a tiszakécskei Barack Thermal Resort a kecskeméti gyermekosztálynak

Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Facebook-oldala

A közleményben szerepel, hogy a család személyes érintettség révén került kapcsolatba a gyermekosztállyal, mely sikeres gyógyulással ért véget. A támogatással szerették volna azt az elhivatottságot, figyelmességet megköszönni, melyet az osztályon tapasztaltak.

Szabó-Finster sales és marketing vezető a támogatók nevében elmondta, évek óta fontosnak tartják, hogy rendszeresen segítsék a társadalom számára fontos szolgáltatást nyújtó szervezeteket, tiszakécskeiek révén eddig többek között az ottani óvodát, bölcsődét, a mentőszolgálatot, tűzoltókat. Köszönetében kiemelte az orvosok és ápolók példaértékű, kiváló, elhivatott munkáját.

Dr. Gondos Miklós főigazgatótól kifejtette, hogy a kórház is kiemelten fontosnak tartja a gyermekgyógyítást, melyet folyamatosan fejleszt, és örül, hogy betegeik elégedetten és gyógyultan távoznak intézményükből. Kiemelte, hogy szinte kuriózum az a társadalmi összefogás, melyet Kecskeméten, illetve a vármegyében tapasztal a jótékonysági adományozások kapcsán – olvasható a kórház közleményében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában