Baja

2023.12.11. 20:35

Vedelek Norbert: a közösség, a csoport, a család, a nemzet erejében hiszünk – galériával

A Keresztény Értelmiségiek Szervezet helyi csoport ülése a napokban kiegészült partnerszervezetekkel, a helyi KDNP és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagsággal is.

Márton Anna

Vedelek Norbert köszöntötte a jelenlévőket

Fotó: Beküldött fotó

Mint arról korábban hírt adtunk, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) bajai csoporttal bővült. A bajai családok úgy döntöttek, hogy megalapítják a Bácskai Körtevirág Nagycsaládos Csoportot, ami a 80-as évek vége óta működő országos egyesület helyi csoportjaként funkcionál a jövőben. A névtől eltérően nem csak a három vagy több gyermekes családokat várják soraikba, hanem az egy vagy kettő gyermekes családok, vagy akár a gyermekeiket egyedül nevelők, nevelőszülők is tagok lehetnek. 

Mint azt Vedelek Norbert a KÉSZ Bajai Csoportja elnöke közösségi oldalán közzé tette:

„ Ezeknek a csoportoknak a tevékenységében az a közös, hogy munkájukban a "mi" az elsődleges, nem pedig az "én". A közösség, a csoport, a család, a nemzet erejében hiszünk. Fontos, hogy átbeszéljük közös ügyeinket. A mai alkalommal a legfontosabbról, a családról beszélgettünk. Köszönöm Kardosné Gyurkó Katalinnak, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnökének az értékes gondolatokat.”– fogalmazott Vedelek Norbert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában