Adomány

2023.12.19. 16:43

Több mint százhúsz cipősdoboznyi ajándékot adtak át a kecskeméti városházán – galériával

Karácsonyhoz közeledve, hétfőn rengeteg kisgyermek arcára csaltak mosolyt a kecskeméti városháza dísztermében.

Orosz Fanni Flóra

Rengeteg kisgyermek arcára csaltak mosolyt az ajándékokkal

Fotó: Bús Csaba

Immáron 12. alkalommal rendezték meg a hagyományos cipősdoboz akciót a kecskeméti Mercedes-Benz Schule-ban, ahol diákok és pedagógusok közös erővel állították össze a csomagokat, mindegyiket személyre szabva. 

Az ajándékdobozok édességet, játékokat, írószereket és ruhákat rejtettek magukban, a dobozokat pedig név szerint megcímezték a gyerekeknek. Idén a városháza termében több mint 120 ajándékcsomag sorakozott fel színes, ünnepi csomagolásban.  

A karácsonyi ünnepségen Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő köszöntötte a megjelent szülőket, gyerekeket. A képviselő hangsúlyozta, hogy az önkormányzatnak is szívügye, hogy segítsen a rászoruló családokon ahogy csak tud, ezért mindig nagy örömmel állnak be a hasonló kezdeményezések mögé.  

Őt követte Peter Stübler, az iskola intézményvezetője, aki kifejezte háláját, hogy a városháza gyönyörűen felújított dísztermében kerülhetett sor a megható átadóra.  

Az ünnepi hangulatot az ajándékozás mellett tovább emelte a Mercedes-Benz Schule diákjainak koncertje, melyben karácsonyi dallamok csendültek fel hangszeres kíséretben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában