Kecskemét

2023.12.11. 21:56

Meglepetéscsomagokkal érkeztek a gáspárosok a népkonyhára

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Technikuma idén már hetedik alkalommal támogatta a Karol Wojtyla Barátság Központot, megmutatva mire is képes a „gáspáros szív”. Az újabb adománycsomagot a napokban adták át a szegényeknek.

Sebestyén Hajnalka

Újabb csomagok érkeztek a szegényekhez

Fotó: Beküldött fotó

Haincz József, mint az iskola volt igazgatóhelyettese a Karol Wojtyla Barátság Központ lakóit patronálta. Emléke előtt tiszteleg az iskola. Halála után ezt a hagyományt folytatta az iskola Diákönkormányzata. Tartós élelmiszerek, ruhaneműk, játékok, könyvek, tisztálkodási eszközök gyűjtésével támogatják a népkonyhára járó szegényeket már hosszú évek óta, évről-évre bizonyítva szociális érzékenységüket. Az elmúlt két hét során az iskola vezetése, oktatói és diákjai, valamint technikai dolgozói közös összefogással nagyon sok adományt gyűjtöttek össze. 

Fotó: Beküldött fotó

Az adományt a Wojtyla Barátság Központban a napokban adta át a Gáspár András Technikum igazgatója, Jóljárt Zoltán, Pappné Szabó Lilla igazgatóhelyettes, valamint a Diákönkormányzat delegációja. Bíznak benne, hogy a meglepetés-csomagokkal nagy örömet szereznek sok-sok családnak. 

A Gáspár András Technikum igazgatója, Jóljárt Zoltán 
Fotó: Beküldött fotó



 



 



 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában