Rendezvény

2023.12.19. 10:30

Adventi koncerttel ünnepelt a Halas Concert Band – galériával

Az elmúlt évek során már hagyománnyá vált, hogy advent idején koncertet ad a Halas Concert Band, idén ismét a baptista imaház adott otthont a rendezvénynek, ahol a földszinten és a karzaton is zsúfolásig telt a nézőtér a fúvószene kedvelőivel.

Pozsgai Ákos

Hagyománnyá vált, hogy advent idején koncertet ad a Halas Concert Band

Fotó: Pozsgai Ákos

A tavalyi évhez hasonlóan idén is az adventi koncerten került sor az Év zenésze díj átadására, melyet 2023-ban Czakó Gyula vehetett át. Az elmúlt hetekben a közönség is szavazott a zenekar közösségi oldalán, a közönségdíjat az ütős szekció nyerte el.

Az adventi koncerten a zenekari előadások mellett szólisták is színpadra léptek: Rencsár Ábel - harsona, Fődi Anna - piccolo, és Hunyadi Eszter - euphonium. A Halas Concert Band adventi koncertjén a Kecskeméti Városi Fúvószenekar volt a vendégzenekar, a hangverseny záró műsorszámaként a két zenekar egyesült és közös számokat is hallhatott a közönség. A koncert során vezényelt Kuna Lajos, Juhász Mihály és Lauer Zsolt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában