Közlekedés

2023.11.25. 07:44

Kátyúzás és felújítási munkálatok miatt több helyen is korlátozzák a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Örkény és Lajosmizse között fenntartási munka miatt 7.00 órától délután fél 4-ig a belső sávot lezárják.

Hasonló munkavégzés miatt kell sávlezárásra számítani a főváros irányába Kistelek közelében, a 134-es kilométernél 7.00 órától 16.00 óráig.

Főutak:

Az 51-es főúton Dömsöd és Solt között kátyúznak, reggel fél 8-tól délután 3-ig, több szakaszon mindkét irányban útszűkület mellet dolgoznak.

Az 5-ös főúton Lajosmizse belterületén, a 67-es kilométernél építési munkát végeznek, napközben félpályás lezárás mellett dolgoznak. 

– Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A négy sávból két sávot lezártak, így irányonként csak egy sáv járható. 

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és 2-es kilométer között útépítés miatt továbbra is félpályás lezárás van érvényben. 

A 441-es főúton Nagykőrösön, a 17-es kilométernél körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás lezárás. 

– Szintén a főúton, de Nagykőrös és Kecskemét-Katonatelep között, a 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszon, útépítés miatt a forgalmat terelőútra irányították. 

Kamionstop:

A kamiontilalom 22.00 órától, vasárnap 22.00 óráig van érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában