Kecskemét

2023.11.07. 12:21

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az Izsáki úti körforgalomnál

Kecskeméten, az Izsáki úton újabb forgalomkorlátozás lesz csütörtöktől. A részletekről a kivitelező tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Az 52. számú főút négynyomúsítása I. ütem címet viselő projekt előrehaladásával tervezetten 2023. november 9-én, csütörtökön az 52. számú főút 0+782,15 kilométer szelvényben, az Izsáki út – Olimpia utca csatlakozásában tervezett turbó körforgalom kiépítése kapcsán új ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be.

A Budapest – Lajosmizse – Kecskemét vasútvonal keresztezésétől a Sheraton Hotel gazdasági bejáratáig lezárják az 52. számú főút, azaz az Izsáki belső forgalmi sávjait. Az épülő körforgalomban a belváros irányából az Olimpia utca irányába és az Olimpia utcáról az M5 autópálya irányába ki lehet hajtani. A bevásárló központ és a lakópark felől a belváros irányába, valamint az M5 autópálya felől a bevásárló központ és lakópark felé ki lehet hajtani. A körforgalom teljes körbejárhatósága ebben az építési ütemben még nem kerül kialakításra, annak várható bevezetése 2023. december eleje.
A gyalog és kerékpáros forgalom részére kiépültek a bevásárló központ felöli ágon és az Olimpia utcai ágon az átkelőhelyek. Az Izsáki úton gyalogos átkelés a következő ütemben valósul meg, addig az Ipoly utcai gyalogátkelőhelyen lehet közlekedni.
A kivitelező a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét kéri. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában