Előadások

2023.11.26. 19:53

Folytatódik a jakabi népfőiskolai sorozat

Újabb előadásokkal folytatódik a Jakabszállási Népfőiskola sorozata. Filmvetítések keretében a Lakiteleki Népfőiskola értékfeltáró munkáját mutatják be az előadásokon.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szabó Mihály főszervező elmondta: a jelenlévők olyan ismeretanyaghoz jutnak hozzá az előadásokon, amelyet hétköznapjaikban hasznosítani tudnak. Megismerhetnek olyan tájakat, helységeket, ahová családtagjaikkal, ismerőseikkel kirándulásokat is szervezhetnek. A programok nyitottak és ingyenesek.

A következő előadás november 29-én, szerdán 16.30-kor kezdődik Jakabszálláson, a polgármesteri hivatal tanácstermében. Két témát hallgathat meg a közönség. Az első címe: Pély Kollégium – Sokat tanulhatunk Törőcsik Mari színész szülőhelyéről. A második címe: Nagykunság Kollégium munkájának bemutatása.

A következő előadás december 7-én, csütörtökön 16.30-kor lesz, a polgármesteri hivatal tanácstermében. Előadás címe: Moson Értékfeltáró Kollégium munkájának bemutatása – Mosoni-síkság és Szigetköz világa.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában