Előadás-sorozat

2023.11.12. 12:37

Előadás hallható a hitről, a reménységről és a bizalomról Jakabszálláson

Jézus Változatlan címmel háromrészes előadás-sorozat hallgatható meg a hitről, a reménységről és a bizalomról Jakabszálláson, a polgármesteri hivatalban.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Hoffer Zoltán kecskeméti teológus tartja meg az ingyenes előadásokat, aki 1989 óta a kecskeméti Szabadegyetemet vezeti.

Az első előadás november 14-én, kedden 17 órakor kezdődik. Címe: Jézus – tegnap, aki előttünk járt. A második november 21-én, kedden 17 órakor lesz, Jézus – ma, aki a megoldást hozza. Végül november 28-án, kedden 17 órától hallgatható meg a Jézus – holnap, Ő a mi reménységünk című előadás. 

Hoffer Zoltán a következőképp ajánlja az előadás-sorozatot. „Változó és rázkódó világunkban van-e olyan, ami változatlanként vésődött be az életünkbe? Milyen reménységünk volt a múltban, van a jelenben és miben bízhatunk a jövőt illetően. Mi az, ami megoldást hozhat vergődő világunk számára? Van-e keménységünk a jövőt illetően?” Az előadásokon ezekről esik szó. Az év vége felé közeledve három este a résztvevők végiggondolhatják életük állomásait, ami mögöttük van és ami még várhat rájuk!

Az előadások ingyenesek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában