Halas Tűzvédelem Kft.

2023.11.10. 19:15

Családbarát munkahely címet és az év felelős foglalkoztatója elismerést is elnyerte a kiskunhalasi cég

Büszkén viselheti egy éven keresztül a Családbarát munkahely 2023 címet Halas Tűzvédelem Kft. Az elismeréssel a cégnek azt a törekvéseit ismerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium, amelyeket a család – munkahely egyensúlyának fenntartása érdekében indítottak el és tartanak fenn. A cím elnyerésével 2 millió forint támogatásban is részesült a kiskunhalasi cég a pályázatban foglalt programok megvalósítására. A vállalkozás eredményesen szerepelt "Az év felelős foglalkoztatója pályázatán is.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Idén nyolcadik alkalommal hirdette meg az évek óta nagy sikerű Az év felelős foglalkoztatója díj pályázatát az OFA Nonprofit Kft. A díjra idén öt kategóriában pályázhattak a felelős foglalkoztatás terén legjobban teljesítő kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok és egyéb gazdálkodó szervezetek, amelyek olyan tevékenységük vagy jó gyakorlatuk bemutatásával indulhattak, amelyek felelős foglalkoztatási célt valósítanak meg. Például érdemben tesznek a munka és magánélet egyensúlyáért, a közösségépítésért, a társadalmi felelősségvállalásért. Harmadik helyezett lett a Halas Tűzvédelmi Kft. kisvállalati kategóriában, az elismerést Szabó Mónika, a cég ügyvezetője vette át.

Fotó: Beküldött fotó

Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat is, ahol Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára a díjkiosztó gálán köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a 13. alkalommal átadott Családbarát munkahely díjjal a munkáltatók már létező és tervezett családbarát fejlesztéseit, intézkedéseit ismerik el, amelyeknek köszönhetően könnyebb összehangolni a munkát a magánélettel. Az otthonteremtés, az anyagi biztonság és a választás szabadsága jelenti azt a három pillért, amelyekre a kormány családbarát politikája több mint tíz éve épül – mondta az államtitkár a budapesti díjátadón, ahol 2023. év Családbarát munkahely címet kapott a Halas Tűzvédelmi Kft. A díjazott cégek közül 50 pályázó anyagi támogatásban is részesült összesen mintegy 100 millió forint értékben. A kiskunhalasi cég kétmillió forintot kapott a pályázatban vállalt programok megvalósítására. 

Fotó: Beküldött fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában