Kecskemét

2023.11.27. 13:47

Cipősdoboz akciót hirdet a Hírös Agóra

Egy cipősdobozba több szeretet fér el, mint gondolnánk – hívja fel a figyelmet a Hírös Agóra, így a rászoruló gyerekek karácsonyfája alatt is lehet egy meglepetés doboz.

Orosz Fanni Flóra

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A kecskeméti Hírös Agóra jótékonysági akciót szervez, hogy a rászoruló gyerekek szeme is csilloghasson a karácsonyi ajándékbontásnál. Csillagszóró – Cipősdoboz akció néven indul a kezdeményezés november 28-án, és egészen december 20-ig várják a dobozokat. 

Egy csöppnyi gondoskodással varázslatos pillanatokat szerezhetünk olyan rászoruló gyerekeknek, akiknek ez mindennél többet ér – olvasható a Hírös Agóra honlapján.

A csomagba kerülhet: gyermekjáték, írószer, könyv, tisztálkodási szerek (folyékony szappan, sampon, fogkrém, fogkefe), esetleg meleg ruha. Nagyon fontos, hogy az intézmény csak jól lezárt dobozokat vesz át, így a megfelelő csomagolás elengedhetetlen. Továbbá fontos, hogy a csomagra jól látható helyre azt is fel kell tüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szól az ajándék. 

A Hírös Agóra összegyűjti a meglepetéseket és eljuttatja a Magyar Vöröskereszt segítségével a sok-sok rászoruló gyermeknek, ezzel szebbé varázsolva számukra az ünnepi készülődést. A dobozokat munkanapokon 8-18 óra között fogadják az épület aulájában.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában