Közönségszavazás

2023.11.17. 07:00

A tét a Prima Közönségdíj

Az utolsó hétbe fordult a 2023-as vármegyei Prima díj közönségszavazása, mely november 24-én, éjfélkor zárul. Itt az ideje az utolsó voksolásoknak! A beérkező szavazatmennyiség minden eddigi rekordot megdöntve 30 ezer felett jár és még nincs itt a vége! Az élen álló két jelölt között nagyon szoros a küzdelem, akik 14 ezernyi támogató voksot gyűjtöttek be eddig és csak néhány száz szavazatkülönbség van köztük. Már csak egy hét és kikerül a szavazás végső győztese, aki a tíz jelölt közül a közönség kedvenceként lesz díjazva a három vármegyei Prima díjas mellett.

Baon.hu

Az elmúlt évi gála Prima díjasai

Fotó: Beküldött fotó

A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete 19 évvel ezelőtt adta át először a területi Prima díjakat. A csaknem két évtized során számos vármegyénkben élő és tevékenykedő orvos, történész, pedagógus, mérnök, művész, sajtós vagy éppen sportoló vehette már át a rangos díjat, amely az erkölcsi elismerésen túl egy-egymillió forint pénzjutalommal is jár.

Az eddigi vármegyei Primák közül már három országos Prima Primissima díjassal is büszkélkedhetünk, akik a további országos megmérettetés során is bizonyítani tudták kiválóságukat. A Csík zenekar 2010-ben, Mikulás Ferenc a Kecskemétfilm Kft. animációs stúdió alapító-igazgatója 2016-ban, dr. Farkas Gábor DLA építész pedig 2017-ben lettek Budapesten a Prima Primissimák, vagyis a kiválók közt a legkiválóbbak.

A 18. Bács-Kiskun vármegyei Prima gála 2023. november 30-án kerül megrendezésre a kecskeméti Sheraton hotelben, ahol fény derül végre arra, hogy ki lesz Primával díjazott a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport valamely területén tevékenykedő 10 kategóriagyőztes közül, illetve a Prima Közönségdíjas kiléte is nyilvánosságra kerül.

Az este folyamán kerülnek átadásra a vármegyei Év vállalkozója díjak is, melyekkel a térségben működő és dolgozó sikeres vállalkozások ill. vállalkozók tevékenységét ismeri el a VOSZ Vármegyei Szervezete. Erkölcsi elismerésként pedig a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért járó díjat fogják átadni 2023-ban is a vármegyéből az arra legérdemesebbnek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában