Programok

2023.10.17. 19:11

Úszni is tanulnak a helvéciai tanulók

A Wéber Ede iskolásoknál ezekben a napokban is egymást érik a programok.

Sebestyén Hajnalka

Balogh Károly helvéciai polgármester jóvoltából úszásoktatáson vehettek részt a tanulók

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az alsó tagozatos diákok részt vettek a Petőfi Sándor Művelődési Otthonban megrendezett Lóca együttes népzenei foglalkozásán. Különböző hangszerekkel ismerkedhettek meg a gyerekek és ismert népdalokkal csodálatos őszi hangulatot teremtettek. Az együttes vidám talpalávalót játszott, a gyerekek pedig örömmel táncoltak, játszottak.

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A 4. osztályosok úszni voltak, Balogh Károly helvéciai polgármester jóvoltából úszásoktatáson vehettek részt a ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdőben. A gyerekek nagyon élvezték a programot. Ez volt immár a hatodik alkalom, a fürdőbe Szabó Erika néni tanította a fiatalokat. Szinte már minden gyermek megtanulta az úszás alapjait és legyőzték félelmüket a víztől.

A kecskeméti Ciróka Bábszínház helybe vitte a bábszínházi élményt. A diákok Vitéz László történetét ismerhették meg. Aktivitásból, játékból és nevetésből nem volt hiány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában