Verseny

2023.10.08. 11:35

Mesét mondtak a gyermekek Szabadszálláson − galériával

Benedek Elek születésnapja alkalmából rendezett mesemondó versenyt a szabadszállási kisdiákok számára a helyi Nőszirmok Klub a József Attila Közösségi Házzal karöltve.

Gulyás Sándor

A közönség sok szép mesét hallgatott meg az általános iskolás gyermekek előadásában

Fotó: Somogyi György

A közönség sok szép mesét hallgatott meg az általános iskolás gyermekek előadásában. A zsűri tagjainak − Pálinkásné Balogi Beáta, Pintérné Schusztek Erzsébet, Szűcs Borbála − nehéz dolga volt a döntés meghozatalában. 

Végül a következő eredmények születtek: 1-2. osztályos kategóriában az első helyen a 2. b. osztályos Horváth-Nagy Katinka végzett, megelőzve Vizinger Zsófiát (2. b. osztály) és Dömök Bernadettet (1. a. osztály). A 3-4. osztályosok közül a legjobb mesemondónak a 4. b. osztályos Süveges Olívia bizonyult. A második helyen Bajusz Bella (4. b. Osztály), míg a harmadikon Parragh Alexa (4. b. Osztály) végzett. A Nőszirmok Klub különdíját Varga Bella (3. b. osztály) nyerte el.

A  gyermekeket Veres Erzsébet, Tasnádi-Varga Mónika, Fülöp Eszter, Nagy Mária, Bartalné Fodor Klára és Pócsainé Kassai Ágnes pedagógusok, valamint a szülők készítették fel a versenyre.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában