Széchenyi István Közösségi Ház

2023.10.31. 19:13

Fantasztikus sikere volt a kecskeméti Halloween-délutánnak – galériával, videóval

Az esős, rossz idő ellenére is elsöprő sikere volt az első széchenyivárosi Halloween-délutánnak, ahol kicsit és nagyok együtt szórakozhattak a rémségek ünnepén.

Orosz Fanni Flóra

Zenés előadás is várta a gyerekeket

Fotó: Orosz Fanni

A Széchenyi István Közösségi Ház hétről-hétre színes programsorral készül a városrészben lakók, illetve a kecskemétiek számára is. Kedden délután a borzongásé volt a főszerep, hiszen a hazánkban is egyre népszerűbb halloweeni hangulatból a kecskemétiek sem maradhattak ki.

A program kedvezett a kicsiknek, hiszen izgalommal töltötte meg az őszi szünetet. Délután három órától kezdődött a jelmezes felvonulás, ami a rossz időre való tekintettel a Közösségi Ház aulájában zajlott. Voltak boszorkányok, vámpírok, tündérek, szörnyek, de még az egészen picikék is beöltöztek, például sütőtöknek.

A nem mindennapi délután jó hangulatban telt, ahol közös énekléssel, táncolással, mondókákkal gazdagodhattak a gyerekek, a szülők pedig együtt örülhettek a legkisebbekkel. Természetesen a mozgalmas programok mellett többféle tematikus finomsággal is készültek a szervezők, például halloweeni süteményekkel.

A zenés mulatság mellett a kreativitás is szárnyalhatott, ugyanis közös tökfaragással, kő-és gesztenyefestéssel fejezhették ki egyéniségüket a rémségeknek öltözött gyerekek. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában