Útinform

2023.10.16. 07:49

Ezeken az útszakaszokon megnövekedhet a menetidő Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a főváros felé, Lajosmizse térségében (66-50 kilométer között) napi fenntartási munkák keretében a belső elválasztó sávot kaszálják, illetve az eldobált szemetet szedik össze. Mozgó tereléssel a belső sávban haladnak a munkagépek. (7.40-től 14.45-ig)

– Hídjavítás miatt alakítottak ki sávelhúzásos terelést Kecskemét elkerülő szakaszán. A 77-es és 84-es kilométer között a Röszke felé tartókat a külső és a leálló sávra terelik. A Budapest felé közlekedők a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak. 

– Kiskunfélegyháza térségében hídfenntartási munkákat végeznek a 115-119-es kilométer között. Délelőtt Röszke felé, délután a főváros felé vezető oldalon dolgoznak, mindkét oldalon a külső sávot kerítik el. 

– Röszke felé, Csengele térségében a 128-as kilométernél a sérült szalagkorlátot javítják, a külső sávot kerítik el (7.30-10.30 között). Röszke felé a 155-ös és 157-es kilométer között a külső sávot aszfaltozás miatt lezárták. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, az M5-ös autópálya csomópontja és Kecskemét északi határa között felmarják az aszfaltot. A 76-os és a 78-as kilométer között a négy sávból egy sávot lezártak. 

– Kecskeméten, az Árpád körúton munkavégzés zajlik. A 86-os kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak. 

Az 51-es főúton, Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél átépítik a csomópontot. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrös irányításra készüljenek! 

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az Izsáki úton, építési munka miatt az 1-es kilométernél félpályás lezárást vezettek be.

Az 53-as főúton, Pirtón a 47-es kilométernél kábeleket telepítenek a burkolatba, ezért csak egy sáv járható.  

Az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között munkavégzés miatt a 29-es kilométernél félpályán váltakozva engedik a járműveket!

Az 55-ös főúton, Csávoly és Felsőszentiván között, a 84-es és a 86-os kilométer között csatornázás miatt a fél útpályát lezárták. 

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.  Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában