Program

2023.10.29. 13:37

A kecskeméti halloween-parti tematikáját a Harry Potter ihlette – galériával

A városföldi művelődési ház Csokit vagy csalunk! címmel halloween-partit tartott szombaton. A fókuszban Harry Potter állt.

Sebestyén Hajnalka

Mintegy 120 gyerek szüleivel közösen vett részt az eseményen

Fotó: Beküldött fotó

Hatalmas sikert fogadta Városföldön a Csokit vagy csalunk halloweeni programot, melyen mintegy 120 gyerek szüleivel közösen vett részt. A rendezvény tematikája a Harry Potter volt. 

A gyermekeket négy házba osztották: Griffendélbe, Mardekárba, Hugrabugba és Hollóhátba. A nap végén a trimágus tusa verseny győztese a Mardekár lett, ők kaparintották meg a Trimágus Kupát és a csapat kincsét a labirintusban.
A faluban 23 állomást jártak végig az ötletesen beöltözött gyerekek, a legtöbb helyen édességet osztottak, néhány helyen pedig feladványok is várták őket, amelyet meg kellett oldaniuk ahhoz, hogy tovább léphessenek a következő állomásra. 

Útjukat a Tekergők Térképe segítette, minden csoportban volt egy térkép olvasó és egy pálca őrző.
A művelődési házban pénteken este ráhangolódásként levetítették a Harry Potter és a bölcsek köve című filmet, ráadásul a gyerekek kaptak hozzá popcornt, üdítőt és süteményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában