Képviselő-testületi ülés

2023.09.26. 19:01

Új ügyvezetőt neveztek ki a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. élére

A kedden megtartott izgalmas, személyi kérdésekkel is foglalkozó képviselő-testületi ülés végén, az érintettek kérésére zárt ajtók mögött született a döntés: a grémium a következő öt évre Ridegné Kara Beáta gazdasági agrármérnököt, térségfejlesztési szakembert bízza meg a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Nonprofit Kft. vezetői feladatainak ellátásával.

Zsiga Ferenc

Ridegné Kara Beáta

Fotó: Zsiga Ferenc

A napirendre tűzött téma előzménye, hogy Dr. Jéri Tamás határozott időre szóló ügyvezetői jogviszonyát közös megegyezéssel, szeptember 30-ai hatállyal megszüntetik. A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert a megszüntető munkaszerződés aláírására, egyben felkérte, hogy a munkakör átadásáról és átvételéről intézkedjen.

A polgármester a zárt ülés után kihirdetett határozat ismertetése, és Ridegné Kara Beátának a sajtónak, illetve azon keresztül a nyilvánosságnak történő bemutatása alkalmával elmondta: „A városvezetés kiemelt ügyként kezeli a közterületek tisztaságát és gondozását, azonban az utóbbi időben e tekintetben több panasz, lakossági észrevétel érkezett az önkormányzathoz.” Mindezeknek folyamányaként – az ügyvezetővel történt közös megegyezéssel – a további közös munkát Dr. Jéri Tamással megszüntetik. A leköszönő ügyvezetőnek a polgármester a továbbiakban sikeres munkát kívánt.

 



 



 



 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában