Kecskemét

2023.09.07. 20:40

Izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Ciróka Bábszínház

Izgalmas programokkal készül a következő napokban a kecskeméti Ciróka Bábszínház. Először szeptember 10-én, vasárnap fagyizós, bábos kikapcsolódásra várnak mindenkit, beharangozva a vasárnapi előadás-sorozatot, és szeptember 17-én, vasárnap indul az új Mesébelépő játék is.

Sebestyén Hajnalka

Ha vasárnap, akkor Bábszínház

Forrás: Ciróka /Kenyérből kelt mese

Ha vasárnap, akkor Bábszínház – szól a Ciróka mottója. Szeptember 17-én látható majd az első vasárnapi előadás, a Kenyérből kelt mese. Szintén ezen a napon veszi kezdetét a Mesébelépő játék is. Az új játékban a Ciróka Bábszínház izgalmas nyomozásra hívja a nézőket, amely során feltérképezik, ki mindenki koptatta Kecskemét utcaköveit az elmúlt évszázadok során. 

Még az évad megkezdése előtt e hét vasárnap, azaz szeptember 10-én zenével, fagyival és bábokkal szeretnék még vonzóbbá tenni a Cirókás vasárnapi előadás-sorozatot. A főtéri Luca kútnál 15-16 óráig Kulisszatitkok címmel a bábszínház színészei várják az érdeklődőket. Segítségükkel bárki kipróbálhatja, miként mozdulnak meg az előadások szereplői.

16 órakor Mesekoncerten vehetnek részt a gyerekek. Ágoston Béla és Danny Bain mulatságos történeteket mesél mulatságosabbnál mulatságosabb hangszerek kíséretében.

A Ciróka tud még egy plusz indokot, hogy a családok részt vegyenek a programon. A koncertet követően a résztvevők között 3-3 családi belépőjegyet sorsolnak ki az évad négy új előadásának ünnepélyes bemutatójára.

Aki pedig szeptember 10-éig jegyet vált a szeptember 17-ei Kenyérből kelt mese előadásra, egy jegyért egy gombóc fagyit adnak. A fagyi jegyek a megvásárolt színházjegyek felmutatásával 15 -17.30 között a helyszínen vehetők át, és a főtéri Fodor Cukrászdában válthatóak be szeptember 17-ig.



 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában