Kecskemét

2023.09.17. 15:46

Finom ízek és önfeledt jókedv: sikeres volt a műkertvárosi kakasfőző nap

Az esős időjárás ellenére is hatalmas sikere volt a szombati kakasfőző családi napnak Kecskeméten.

Orosz Fanni Flóra

A főzőcsapatok már reggel hét órakor megérkeztek a helyszínre

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Műkervárosban, a Vadaspark előtti téren már a kora reggeli órákban finom ételek illata szállt és jókedv töltötte meg a teret. A főzőcsapatok már egészen korán, hét órakor megérkeztek a helyszínre, hiszen amellett, hogy versenyfőzés volt, egyben az ebéd is a csapatok főztje volt.

Minden versenyző a tőle telhető legjobb teljesítményt nyújtotta, de a versenyszellem mellett a családias, baráti jellegű közösségkovácsolás sem szorult háttérbe. Az eseményen jótékonyságra is volt lehetőség, hiszen a főzés mellet társprogramként véradást is szerveztek. A délután hátralevő részében volt még karaoke és gumicsizmadobó verseny, a főzőcsapatok saját induló dallal is készültek. Egy kiadós ebédelés után pedig sor került a várva várt eredményhirdetésre is. 

Forrás: Szeberényi Gyula Tamás Facebook-oldala

Kecskeméten egyébként hamarosan ismét fakanálért nyúlnak a vállalkozó versenyzők, hiszen legközelebb a Széchenyivárosi Napok keretein belül lesz lehetőség szintén kakasból készült ételeket sütni-főzni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában