Kiskunfélegyháza

2023.08.16. 14:52

Közös kiránduláson erősítették a két iskola kapcsolatát

A gyergyószentmiklósi Fogarasy Mihály Műszaki Líceum tanárait és diákjait látta vendégül a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikuma az elmúlt napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket Szabó Péterné, iskolaigazgató.

Vajda Piroska

Fotó: Kapott fotó

Elmondta, a Kossuth iskola alapítványa sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Zrt. által kiírt pályázaton, ennek köszönhetően egyhetes kirándulásra jöhettek az erdélyi vendégek, akiknek igyekeztek élményekben gazdag programokat szervezni. Az iskola bemutatása, látogatás a Pálosszentkúti kegyhelyen, a Lakiteleki Hungarikum Liget megtekintése mellett mindennap strandolással töltötték a délutánt. Az esti közös bográcsozás és beszélgetés pedig közelebb hozta a két intézmény csapatát. Ennek folytatásaként a pályázati keretből biztosítva augusztus 24.-28. között a kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum tanárai és diákjai utaznak Gyergyószentmiklósra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában