Dusnok

2023.08.02. 11:39

Felejthetetlen programokkal várják az érdeklődőket a Vajas-parton

Szombaton a Vajas-parti Mediterrán Pubnál lévő strandnál vízitúra, vízi röplabda bajnokság, sörivó verseny, szabadtéri mozi, hajnalig tartó diszkó várja a lazulásra, kikapcsolódásra vágyókat.

Zsiga Ferenc

Szervezett vízitúrán ismerhetik meg az ősi Duna-ág természeti beágyazottságát az érdeklődők

Fotó: Zsiga Ferenc

A program 15 órakor szervezett vízitúrával kezdődik a Vajason, a résztvevők a vizitura.hu profi csapata közreműködésével kenukon haladva ismerhetik meg az ősi Duna-ág természeti beágyazottságát, élőhelyeit, kicsiben kipróbálhatják, milyen élmény az evezés, a vízitúrázás. A kenuk korlátozott száma miatt érdemes mielőbb jelentkezni, a regisztrációt augusztus 3-án zárják. Az ingyenes túrán összesen 30 fő vehet részt. 

A Mediterrán Pub előtti idilli Vajas-szakaszon 16 órakor vízi röplabda bajnokság kezdődik, majd egy óra múlva hajfonó sátor várja a hosszú hajú kislányokat. Később egy igazi színes program csalogatja a csapatokat: a Holi color műveltségi vetélkedőn a rossz válaszokat holi festékbombával bünteti majd az ellenfél, így még a legokosabbaknak is érdemes lesz ennek megfelelően öltözni. 

Kizárólag nagykorúak vehetnek részt a 19 órakor induló Furfangos sörivó versenyen, amelyre izgalmas feladatokkal, és persze jéghideg sörrel készülnek a szervezők. Este tízórától – ha nem esik az eső – szabadtéri mozi várja az érdeklődőket, akik Quentin Tarantino alkotását, a Volt egyszer egy Hollywood című filmet tekinthetik meg.

A III. Vajas Beach Party hajnalig tartó diszkóval zárul. A község önkormányzata és a vendéglátóhely által szervezett partin a részvétel ingyenes, az egyes programokra (kenu, műveltségi vetélkedő, sörivó verseny) a 06/30-977-91-07-es telefonszámon lehet jelentkezni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában