Program

2023.07.27. 20:45

Dutrák is színesítik a szombati falunapot Miskén

Idén is a sportpálya és a mellette lévő létesítmény ad helyet a miskei falunapnak, amelyet július 29-én, szombaton rendez az önkormányzat.

Zsiga Ferenc

Néptáncbemutatót is tartottak a tavalyi falunapon

Fotó: Zsiga Ferenc

Kicsit korábban a gyerekeknek és a pörköltfőző versenybe benevezett csapatoknak kell kelni, ugyanis már 10 órakor nyit az ugrálóvár és a mesebusz, illetve akkortájt gyújtanak a bográcsok alá az alkalmi szakácsok. A nap során folyamatosan érkeznek és sorakoznak fel a távoli vidékekről érkező retro Dutrák, Rábák, MTZ-k, a nagygépek árnyékában kiállított veterán Mercedesek, Zsigulik, Pannóniák, és ki tudja még hány, a múlt század közlekedésében résztvevő jármű. 

A 17 órai polgármesteri köszöntő alkalmat ad arra is, hogy a község nagyobb nyilvánossága előtt adják át az önkormányzat idei kitüntető díjait.

Ezt követően veszik birtokba a színpadot a Miske-Drágszél Hagyományőrző Együttes és az Őcsényről érkező Hagyományőrző Egyesület táncosai.

Sasvári Sándor színész, zenész előadói képességét megcsillantva szórakoztatja a közönséget. A könnyűzenei műfaj folytatásában Kollányi Zsuzsi énekes lép színpadra. A falunapot DJ Aquarell hajnalig tartó retró diszkója zárja. 



 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában