Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

2023.07.14. 16:38

Családbarát munkahely lett a kiskunhalasi börtön

Családbarát munkahely védjegy elismerésben részesült a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Az elmúlt egy évben összesen kilenc büntetés-végrehajtási intézet érdemelte ki a megtisztelő címet. Júniusban a halasi börtönnel együtt ez a szám már tízre növekedett – tudatta az Országos Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP).

Pozsgai Ákos

A tanúsítvány elnyeréséhez a büntetés-végrehajtás intézetnek auditáláson kellett részt vennie

Fotó: Pozsai Ákos

A kiskunhalasi büntetés-végrehajtási intézet büszkén tekint a kitüntetésre. A személyi állomány kiemelkedő szerepet tölt be a büntetés-végrehajtás szervezetében. A védjegy kiérdemlése bizonyítja, hogy az intézet állománymegtartó és állomány bevonzó intézkedései érdemesek a magasabb szintű elismerésre. 

A Családbarát munkahely címet azon szervezeteknek adják, akik munkavállalóiknak olyan munkakörnyezetet biztosítanak, amely egészséges egyensúlyt képes fenntartani a magánélet és a karrier között. A halasi büntetés-végrehajtás kiemelten kezeli a családok fontosságát, támogatva ezzel kollégáit. Az ember életében a munka meghatározó szerepet játszik a magánélet és a család mellett. Fontos, hogy egy dolgozó olyan munkahelyen találja meg számítását, amely támogatólag hat az élete egyéb területeire is. A tanúsítvány elnyeréséhez a büntetés-végrehajtás intézetnek auditáláson kellett részt vennie, mely ellenőrzés a szervezetben érvényesülő családbarát szemléletről nyújt hiteles képet – közölte a BVOP. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában