Nyelvtanulás

2023.07.01. 12:51

Angol 0-6 éveseknek - Sing Song Time a Hírös Agórában – videóval

Több nyelven, de legalább angolul beszélni manapság szinte elengedhetetlen, így a szülők gyakran a korai nyelvtanulás mellett teszik le a voksukat és már egészen kicsi kortól bevezetik gyermekeiket a nyelvtanulás világába.

Orosz Fanni Flóra

Különleges angol órán vehettek részt a legkisebbek a Hírös Agórában

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Június 30-án pénteken a Hírös Agóra Kultúrális Központban különleges angol órán vehettek részt a legkisebbek. Maróné Tót Klára 17 évet élt Angliában, egészen pontosan Londonban. Nem rég költöztek haza Magyarországra és, mivel maga is két kisfiú édesanyja, a gyerekek és az angol nyelv iránti szeretetét ötvözve megszületett a Sing Song Time, vagyis a zenés angol 0-6 éveseknek.

Különböző nézetek léteznek arról, hogy miként érdemes elkezdeni az idegen nyelvek tanítását gyermekkorban, és Klára a személyes tapasztalatát felhasználva egy egészen különleges foglalkozást tart a kisgyermekeknek, ami szeptembertől péntek délutánonként tartanak, hogy az ovisok is részt vehessenek. Mondókák, mesék, énekek; minden, amit az angol gyerekek is naponta hallanak és mondanak. További részletek a videóban:

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában