Programajánló

2023.06.02. 18:33

Ruha csere-berét tartanak Kecskeméten

Kecskeméten, a Zöld Misszió ruha csere-berét tart szombaton 9 és 14 óra között a Füzes és Vágó utca közötti füves placcon. A program nyitott, a leglelkesebb résztvevőket ajándékokkal jutalmazzák.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shuttertock.com / illusztráció

A Zöld Misszió Ruha csere-bere rendezvény abból a célból jött létre, hogy lehetőség legyen a már megunt, de jó állapotban lévő ruhadarabokat, cipőket, táskákat, egyéb kiegészítőket, amik csak foglalják a helyet az otthoni ruhásszekrényben, fenntartható módon árusítani, ami másnak lehet kincset ér. A ruha csere-berére szombaton 9 órától várják az érdeklődőket a Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt mellett, a Füzes utca és a Vágó utca közötti füves placcon. 

A program sokszínű. A ruhavásár, a cserebere a fenntarthatóság jegyében zajlik majd. Lesz stílus- és színtanácsadás a letisztultabb gardrób kialakításáért. Lehetőséget adnak a hímzős kreatívkodásra, hogy újra hordható legyen a már unalmas ruhadarab. Aki szeretne adományozhat is, a már megunt ruhája másnak kincset érhet. Mindezek mellett előadás is hallható majd a ruhaipar okozta környezeti hatásokról. A program baba- és kutyabarát. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában