Baja

2024.05.23. 12:54

Aurelio hamarosan ismét szabad ember lesz

Pénteken szabad ember lesz az egykori VV győztes. A bajai származású Aurelio alig várja, hogy lekerüljön a lábáról a nyomkövetős lábbilincs és újra oda, és akkor mehessen, ahová csak szeretne.

Baon.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, az egykori botrányhőst 2021-ben 2 év 3 hónap letöltendő börtönre ítélték. De mivel korábban kábítószer-birtoklásért is elítélték, a két büntetés összeadódott, így végül 3 és fél évet kapott. Aurelio jó magaviseletéért idén februárban ugyan elhagyhatta a Kozma utcai börtönt, hazamehetett a családi házba, de nyomkövetős lábbilincset kell viselnie fél évig. De már nem kell sokat várnia és újra szabad ember lesz – írja a ripost.hu.

Aurelio, börtön
Aureliot megviselték a börtönévek, de most a lábbilincs is lekerül róla
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Aurelionak a mai napig rémálmai vannak a börtönben töltött évei miatt. Így nem csoda, hogy alig várta, hogy elhagyhassa a büntetés-végrehajtási intézetet, ahonnan reintegrációs őrizetbe került édesanyja családi házába, Bajára, lábán nyomkövetős lábbilinccsel. A házi őrizet ezen fajtája azt jelenti, hogy csak az előre egyeztetett időben hagyhatja el a házat az úti cél meghatározása mellett, például gyógykezelés, munkavégzés, oktatás, a mindennapi élet szokásos szükségleteinek biztosítása miatt, tarthatja a családdal a kapcsolatot. 

Ám pénteken eljön a nap, amikor oda mehet ahová csak szeretne. A Ripost cikkéből kiderül, hogy esze ágában sincs olyat tennie, ami miatt ismét börtönbe kerülhetne. Teljesen megváltozott a rácsok mögött, nem iszik, nem akar már bulizni, hanem gyermeke anyjával, akivel össze is költöztek, és kislányukkal boldog családi életet akar élni

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!